Новини
Детска лидерска академия на VISION FOR FUTURE

  От 11 до 15 март в индийската столица Делхи се проведе международният форум Vision for Future, на който директорът на Детска лидерска академия госпожа Бистра Герогиева представи проекта пред делегати от 15 страни

Втора годишна среща на випускниците на Детска лидерска академия

На 22 февруари в Club 1 в НДК се проведе Втората годишна среща на випускниците на Детска лидерска академия, в която традиционно се включват всички активни към момента участници в програмата. В присъствието на над 200 гости, сред които

Откриване на учебната 2018/2019 година

За четвърти път открихме учебната година. На 12 октомври Зала А на Българска търговско-промишлена палата стана сцена на кратката церемония по откриването на учебната 2018/2019 г. В присъствието на родители, лектори и партньори пожелахме"На добър час!" на новите попълнения в нашите редици. В тях тази година се вливат младежи от 9 и 10 клас на Технологично училище "Електронни системи", Националната природоматематическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов" и Професионалната гимназия по транспорт и енергетика "Хенри Форд". Посрещнаха ги "ветераните" от групата от трето ниво на Детска лидерска академия. Казахме "Добре дошли!" и на новите лектори - госпожа Боряна Георгиева от PMI Bulgaria, господин Александър Балабанов (DynamixLab) и господин Кирил Янев - експерт по продажби и водене на преговори.

Прием за първо ниво

Детска лидерска академия обявява прием  на ученици от 5-и и 6-и клас в група от Първо ниво. Занятията ще стартират на 27 октомври, събота и ще се провеждат всяка събота от 9 до 13 часа. За участие ще бъдат поканени издържалите успешно приемния тест за установяване на лидерски потенциал. Желаещите деца може да попълнят теста на 8, 9 или 10 октомври между 9 и 18 часа след предварително записване на office@dla.bg или 0877 78 32 45.

Програма I ниво:

  • Лидерство и лидери. Себепредставяне
  • Работа в екип
  • Техники за генериране на идеи
  • Управление на проект
  • Финансова грамотност
  • Управление на времето
  • Ефективна комуникация
  • Творческо мислене
  • Вземане на решения
  • Техники за ефективно въздействие
  • Протокол и етикет
  • Разработване и представяне на дипломен проект

Участието е безплатно.

За повече информация: office@dla.bg, 0877 78 32 45

 

Лятна лидерска академия '2018

От 25 до 30 юни в УНБ "Проф. Цветан Бончев" в м. Гюлечица в Рила планина се проведе второто издание на Лятна лидерска академия. Тази година в приключението се включиха 27 деца на възраст от 9 до 13 години, участници в различните етапи на програмата на Детска лидерска академия. За гладкото протичане, безопасността, реда и новите знания се погрижи екип от четирима ръководители.

Дъждовното време направи предизвикателството още по-голямо, но въпреки ограничените възможности за занятия на открито, младите лидери показаха завидна дисциплина, способност за справяне в ситуации с ограничен ресурс и умени да се забавляват въпреки неблагоприятните климатични условия.

Акцентът в програмата беше занятието по стрелба с лък, което се осъществи с любезното съдействие спортен клуб по стрелба с клуб "Феникс Арчъри". 

Снимки