Новини
Среща-разговор с Томислав Дончев на тема Мислене извън рамката

Над 20 деца, участници в Детска лидерска академия, бяха посрещнати в Министерски съвет от заместник министър-председателят господин Томислав Дончев на 9 април. Темата на срещата беше мисленето извън рамката като инструмент на лидерството и управлението на хора.

Зам.-министърът на образовнието г-жа Таня Михайлова за вземането на решения

На 24 март по темата Вземане на управленски решения, част от програмата за второ ниво на Детска лидерска академия, гостува госпожа Таня Михайлова - заместник-министър на образованието и науката.

Детска лидерска академия на VISION FOR FUTURE

  От 11 до 15 март в индийската столица Делхи се проведе международният форум Vision for Future, на който директорът на Детска лидерска академия госпожа Бистра Герогиева представи проекта пред делегати от 15 страни

Втора годишна среща на випускниците на Детска лидерска академия

На 22 февруари в Club 1 в НДК се проведе Втората годишна среща на випускниците на Детска лидерска академия, в която традиционно се включват всички активни към момента участници в програмата. В присъствието на над 200 гости, сред които

Откриване на учебната 2018/2019 година

За четвърти път открихме учебната година. На 12 октомври Зала А на Българска търговско-промишлена палата стана сцена на кратката церемония по откриването на учебната 2018/2019 г. В присъствието на родители, лектори и партньори пожелахме"На добър час!" на новите попълнения в нашите редици. В тях тази година се вливат младежи от 9 и 10 клас на Технологично училище "Електронни системи", Националната природоматематическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов" и Професионалната гимназия по транспорт и енергетика "Хенри Форд". Посрещнаха ги "ветераните" от групата от трето ниво на Детска лидерска академия. Казахме "Добре дошли!" и на новите лектори - госпожа Боряна Георгиева от PMI Bulgaria, господин Александър Балабанов (DynamixLab) и господин Кирил Янев - експерт по продажби и водене на преговори.